Szakszerűség - Innováció - Tervezés

Terasz építés

Nincs is jobb, mint eltölteni néhány kellemes órát egy csodás tájra néző, stílusosan kialakított, komfortos és tágas teraszon… Amennyiben Önnek még nincs terasza (akár a ház bejáratánál, akár a ház mögött), úgy ne habozzon; hívjon minket és kérje ingyenes árajánlatunkat terasz építésre!

Rövid időn belül, egyeztetett időpontban házhoz megyünk, szaktudásunkkal segítünk elképzeléseit realizálni, és megálmodott teraszát megépíteni. Gyors, precíz munkáink során ügyelünk a teraszok anyagának kiváló minőségére, szem előtt tartva az időtállóságot.

A terasz a kikapcsolódás és a feltöltődés helyszíne, de számtalan praktikus előnnyel is bír. Egy fedett, és megfelelően szigetelt terasz akár a tavaszi és őszi hónapokban is teljes értékű helyiségként szolgálhat, jelentősen megnövelve ezzel a lakás alapterületét. Egy elkerített, ezáltal pedig az alacsony hőmérséklet ellen védett terasz a hidegebb hónapokban télikertként is funkcionálhat. A fedett terasz mellett szól, hogy a kültéri bútorok nincsenek kitéve a napsugárzásnak, sőt esőben sem kell elpakolni őket.

Akár fedett, akár nem, terasz építés előtt érdemes gondosan kiválasztani a helyszínt. Mivel a terasz gyakran ad otthont közös, családi vagy baráti étkezéseknek, fontos, hogy a konyha felől is jól megközelíthető legyen. Természetesen figyelembe kell venni a tájolás során a beérkező napfény irányát is.