Szakszerűség - Innováció - Tervezés

Télikert üvegház

Ha Ön is arra keresi a választ, miként tudná teraszát, erkélyét, esetleg tervezett lakótérbővítését egy természetes fénnyel teli, komfortos és kellemes klímájú helyiséggé alakítani, melyet az év minél több napján, az időjárás szeszélyeitől függetlenül használhat, akkor az SMG télikertek oldal Önnek szól.

Jó helyen jár, különösen akkor, ha Ön nem elégszik meg a félmegoldásokkal, nem akar kompromisszumokat kötni, mert egy magasabb szintű lakókomfort létrehozása érdekében a saját maga és családja kényelmére, örömére áldozni is képes és hajlandó.

Azonban nemcsak a hőszigetelt lakótélikert és lakótér bővítési lehetőségek közül választhat, mert a hőszigetelés nélküli üvegtetők, teraszfedések, vagy üvegteraszok is számos igényre kínálnak megoldást.

Ha a külső és belső tereket szeretné összekötni nagyméretű, és nagy nyitási felületet lehetővé tevő alumínium, vagy fa nyílászárókkal, például egy nappali-terasz, medencetér-kert, esetleg étterem-terasz kapcsolat esetén, akkor erre is több féle lehetőséget talál az SMG nyílászárói között.