Szakszerűség - Innováció - Tervezés

Látványtervezés

Látványtervezés

Látvány terveinket 3D-s grafika, illetve kétdimenziós rajz formájában is prezentáljuk. A tervezés teljes egészében alkotó munkát jelent, amihez esetünkben kellő kreativitás, művészi érzék és szakmai tudás társul.

Tervezőként igen sokrétű ismeretekkel és kreativitással kell rendelkeznünk, hiszen a tervezés folyamatát minden egyes lépésben követnünk kell. Fontos a folyamatos kommunikáció a megrendelővel és a kivitelező műhellyel, szerelőkkel. Irányítani, felügyelni kell a műhelyben dolgozók és a helyszíni szerelők munkáját.

Belső tér tervezés

A tervezői hozzáállásunk megkülönböztet versenytársainktól, mind a koncepció kialakításában, mind a felhasznált anyagok tekintetében. A belső terek kialakítása során – legyen szó üzlethelyiség, vendéglátó egység, magán lakás, iroda vagy akár már meglévő tér tovább tervezéséről, – számunkra nem jelent akadályt. Megbízható, precíz és gyakorlott csapatunk készséggel áll rendelkezésére. Pontos költségvetésünk és munkatervünk révén sohasem okozunk kellemetlen meglepetést, munkáinkat kellő hozzáértéssel, szakmai kapcsolataink révén akár a teljes kivitelezésre kiterjedően garantáljuk!