Szakszerűség - Innováció - Tervezés

Színházi tervezés

Díszlet tervezés

Csapatunk 2010-től kezdve folyamatosan fogad színházi díszlettervezéssel, jelmeztervezéssel kapcsolatos felkéréseket. Azonban nem hátrálunk meg a különböző szférákból érkező megbízásoktól sem. Hiszen a tanulmányaink során számos képzőművészeti ismeretet szereztünk. Díszlet és látvány terveinket 3D-s grafika, 3D-s modell formájában, kétdimenziós grafikaként is prezentáljuk. A díszlettervezés teljes egészében alkotó munkát jelent, amihez esetünkben kellő kreativitás, művészi érzék és szakmai tudás társul.

„A színházi terek megfogalmazása tulajdonképpen olyan, mint egy hatalmas vászonra festeni, melynek részei önálló életre kelve körbevesznek és elvarázsolnak .”

Fenyő Péter István, a csapat megálmodója nyilatkozik egyik kedvenc időtöltéséről:

Díszlettervezőként igen sokrétű ismeretekkel és kreativitással kell rendelkeznünk, hiszen a tervezés folyamatát minden egyes lépésben követnünk kell. Fontos a folyamatos kommunikáció a rendezővel és a kivitelező műhellyel. Irányítani, felügyelni kell a műhelyben dolgozók munkáját, a díszlet festőket és a kellékeseket. Továbbá az egyik legfontosabb momentum a színpadi világítás megtervezése, amit a világosítókkal együttműködve kivitelezünk.

Belső tér tervezés

A díszlettervezői hozzáállásunk megkülönböztet versenytársainktól, mind a koncepció kialakításában, mind a felhasznált anyagok tekintetében. A belső terek kialakítása során – legyen szó üzlethelyiség, vendéglátó egység, magán lakás, iroda vagy akár már meglévő tér tovább tervezéséről, – számunkra nem jelent akadályt. Megbízható, precíz és gyakorlott csapatunk készséggel áll rendelkezésére. Pontos költségvetésünk és munkatervünk révén sohasem okozunk kellemetlen meglepetést, munkáinkat kellő hozzáértéssel, szakmai kapcsolataink révén akár a teljes kivitelezésre kiterjedően garantáljuk!